Owner Link Tales
Life is AWESOME
Kalau Rajin Bace :)
Monday, December 26, 2011 | 6:13 PM | 0 wink

first of all, aku tahu kau akan baca.
dan aku minta maaf, untuk segala kekasaran aku dengan kau.
aku tahu kau sayang aku sangat, tapi entahlah,
aku tahu semua tu.
mungkin juga sebab kita belum mencapai persefahaman.

mungkin juga kita tak sesuai, tapi takpa, walaupun
kau bukan type yang aku nak, type yang jauh menuju ke langit,
tak macam ex ex aku yang lain, jauh menyimpang,
aku still nak simpan kau juga,
dengan kekurangan kau, dengan segala bagai yang
aku tak pernah terima, yang aku taknak dan aku tolak jauh jauh,
tapi untuk kau, aku akan terima segala kekurangan kau.

aku sanggup bersama dengan kau,
walau senang atau susah.
aku janji dengan kau,
tak kira apa apa pun yang berlaku,
aku akan tetap ada untuk kau.
tetap berdiri di sini, walaupun rasa itu takkan pernah sama.
mungkin juga berbeza, aku akan cuba terima,
akan aku sentiasa pupukan rasa.

aku sayang kau, walaupun sayang aku tak sekuat seperti
sayang kau kat aku, tapi memandai bukan kalau aku
sayang kau juga?
and aku taknak langsung hilang kau, lepas semua
yang kita bina, kepercayaan yang kau berikan
pengharapan bahawa tak semua Perempuan sama,
aku takkan berani untuk hancurkan semua.
lain lah kalau kau yang hancurkan,
tapi aku percaya,
kau takkan.

aku tahu, aku tak sempurna, seperti kau juga.
aku tak ingin yang sempurna, aku nak yang dapat fahami aku,
walaupun kau kadang kadang tak faham, sehingga buat aku
Menangis , tapi aku tak pernah berniat nak berkasar dengan kau,
jauh lagi nak tinggalkan kau.

last words,
aku minta maaf sebab kekasaran yang aku dah berikan,
kata yang menyebabkan kau kebinggungan,
dari relung hati aku, aku nak kau tahu,
aku bersyukur dengan adanya kau.


Copy , Thanks For Reading :)

Older Post | Newer Post
rawrr!
Hello, welcome to my blog. No annoyed words here okay. Hater? Go away! I don't need you at all.

Walkie Talkie
Place Shoutmix here :D
Width : 200

Big Thanks
Skin By Cikin
Edited By Your name goes here.